luni, 8 august 2011

Crap in sos de rosii cu cascaval














Ingrediente:
1 crap (circa 1,5 kg)









1 kg de rosii









100 ml de vin usor indulcit
1 pahar ulei
2 linguri de otet
1 pahar smantana
200 g cascaval
50 g unt
1 ceapa
2 foi dafin
sare si piper









Mod de preparare:
Taiati pestele curatat si spalat in bucati potrivite (puteti sa-l lasati si intreg) si lasati-le 1/2 ora presarat cu sare. Spalati-le din nou si scurgeti-le apoi de apa. Puneti bucatile de peste intr-o tava adanca, impreuna cu rosiile taiate in felii, ceapa tocata pestisori, untul, uleiul, vinul, otetul, sare, piperul, foile de dafin, 100 g de cascaval ras.









Puneti tava in cuptorul incins, la foc potrivit pana cand pestele este bine patruns si frumos rumenit. Puneti deasupra smantana si restul de cascaval, dat pe razatoarea mare si mai puneti tava la cuptor 4-5 minute, la foc mare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu