duminică, 31 iulie 2011

Piept de pui cu ciuperci














Ingrediente:
800 g piept de pui
500 g ciuperci
200 ml de vin alb
3 linguri de ulei de masline
2 foi de dafin
1 leg. marar
2-3 catei de usturoi
boia dulce si iute









Mod de preparere:
Prajiti in ulei carnea, pe toate partile. Cand este rumenita uniform, turnati in tigaie vinul si 100 ml de apa , adaugati dafinul si lasati sa fiarba la foc potrivit , cu vasul acoperit in primele 10 minute.









Cand lichidul a scazut la jumatate, carnea ar trebui sa fie gata. Scoteti-o din sos, lasati-o la racit si inainte de servire, taiati-o in felii. In sosul in care a fiert carnea, adaugati ciupercile curatate si taiate in bucatele, putina sare si boia, dulce, iute dupa preferinte. Lasati ciupercile sa fiarba 15 minute, adaugati usturoiul pisat si mai lasati-le la foc potrivit, pana cand scade tot sosul. Serviti feliile de pui cu garnitura de ciuperci alaturi, presarata cu marar.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu